Geruchten onthullen achtergrondverhaal 'The Force Awakens'

Het heeft allemaal te maken met Andy Serkis' Snoke.

Ondanks dat het nog maar iets meer dan twee maanden duurt voordat Star Wars: The Force Awakens uitkomt in de bioscoop, is de meeste informatie over de film middels geruchten en lekken naar buiten gekomen. Zeker is dat de film zich dertig jaar na de vernietiging van de tweede Death Star afspeelt en dat het sterrenstelsel nog altijd niet veilig is. De site Making Star Wars heeft nu meer details.

Volgens de site is er een gloednieuwe Senaat opgericht na Return of the Jedi. Maar de leden daarvan worden massaal omgekocht door Supreme Leader Snoke (Andy Serkis). Zij herinneren zich de tijden van welvaart die ze nog kenden toen de Keizerlijke Senaat bestond (voordat Palpatine die ophief). Met de opkomst van de First Order was er verder een verdrag opgesteld.

Dat verdrag (tussen de First Order en de New Republic) hield in dat de First Order in de Outer Rim moest blijven en dat de Republic hen niet aan zou vallen. Ondertussen gelooft General Leia Organa niet dat het veilig is om op hun goede bedoelingen te vertrouwen en daarom richt zij een geheime verzetsgroep op, voor het geval dat. De strijd zou helemaal los breken in de film Force Awakens, waarbij tegen het einde van de film de burgeroorlog weer in alle hevigheid hervat wordt. Daarbij verraden sommige senatoren de republiek ten faveure van Snoke.

Wat denken jullie? Kloppen deze geruchten?



NieuwsFilm

meest populair