Daniel Craig blijft voorlopig James Bond

En bekijk de laatste trailer én een TV-spot.

Niet alleen hebben we eindelijk een duidelijker commentaar van acteur Daniel Craig over een mogelijke terugkeer als James Bond, ook hebben Sony en MGM de laatste trailer en een nieuwe TV-spot voor Spectre vrijgegeven. Die film komt over minder dan een maand uit in de Nederlandse bioscopen, dus het is niet gek dat de laatste trailer nu vrijgegeven is.

"Ik heb een contract voor nog een film," begon Craig. Maar: "Ik ga geen voorspellingen maken. Deze films worden niet zo vaak gemaakt. Het is voor mij pas de vierde keer [...]. Als je niet enthousiast wordt van het maken van een film van deze grootte en met deze cast, met Sam Mendes... ga dan naar huis."

Toch vindt hij de rol steeds zwaarder worden. "Ik werk me kapot... Het wordt zwaarder. Maar zo is het leven. Ik blijf doorgaan zolang ik dat fysiek kan." Gelukkig zijn er ook nog de stuntmensen die eventueel het zwaarste stuntwerk op kunnen vangen, want: "het wordt makkelijker omdat ik minder stuntwerk doe. Ik heb zoveel goede doubles."

Dan is er nog een nieuwe trailer, die je hieronder kan zien. De trailer heeft drie bijzonder mooie momenten: een shot van Bond op de Westminster brug waar de achtergrond suggereert dat Londen brandt. Verder zien we de onthulling van de basis van SPECTRE in de woestijn en onthult de trailer dat Bond naar Spectre gaat om Franz Oberhauser (Christoph Waltz) te doden. Hieronder de trailer.


Tot slot hebben we nog een TV-spot, waarin Miss Moneypenny (Naomi Harris) nog eens benadrukt dat Bond een geheim heeft dat hij aan niemand wil vertellen.

In Spectre krijgen we veel informatie over het verleden van James Bond (Craig). Hij krijgt in de film een mysterieus bericht uit zijn verleden en onderneemt daarom een missie naar Mexicostad en uiteindelijk Rome. Hij ontmoet tijdens zijn missie Lucia Sciarra (Monica Bellucci), de bloedmooie weduwe van een beruchte crimineel. Bond infiltreert bij geheime ontmoetingen en ontdekt de oorsprong van de sinistere organisatie SPECTRE. Tegelijk speelt zich in het Verenigd Koninkrijk iets af dat het voorbestaan van de MI6 in gevaar brengt. Het nieuwe hoofd van het Centre for National Security, Max Denbigh (Andrew Scott), ziet het nut niet in van Bonds handelen, waarop M (Ralph Fiennes) moet vechten om in het voortbestaan van de organisatie te voorzien. Vanaf 29 oktober in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair