'Star Wars'-saga blijft draaien om de Skywalkers

Kathleen Kennedy over The Force Awakens.

Nog geen drie maanden en dan kunnen we kijken naar J.J. Abrams' Star Wars: The Force Awakens. In de jaren daarna krijgen we elk jaar een nieuwe film in de franchise, waarvan sommigen dienen als onderdeel van de Saga en anderen als spin-off. In een interview met Costco Connection ging Lucasfilm voorzitter Kathleen Kennedy in op het verbindend weefsel tussen de Sagafilms.

"De saga films focussen zich op de Skywalkers," vertelde Kennedy. "De verhalen volgen een linneair narratief dat verbonden is met de vorige zes films. The Force Awakens volgt op Return of the Jedi en zet dat generatieverhaal voort. De Anthologyfilms bieden kansen om nieuwe personages te bekijken, nieuwe verhaallijnen en een variëteit aan genres in het Star Wars universum."

Daarmee lijkt de kans groot dat er naast Luke (Mark Hamill) en Leia (Carrie Fisher) een nieuwe Skywalker geïntroduceerd wordt in The Force Awakens. Daar werd al langer over gespeculeerd en nu lijkt dat praktisch bevestigd. Het feit dat een aantal personages nog geen achternaam heeft gekregen, duidt daar ook op.

Vanaf 16 december zullen we het weten, want dan gaat de film in première.



NieuwsFilm

meest populair