Tal van acteurs/actrices in beeld voor 'Power Rangers'

Zo werd AnnaSophia Robb (Bridge to Terabithia) getest voor de rol van Kimberly, de roze ranger.

Vorige maand vernamen we dat de opnames van de geplande Power Rangers-film in januari 2016 van start zullen gaan, dus Lionsgate is druk bezig met het bij elkaar verzamelen van een cast. Het ziet ernaar uit dat de studio voornamelijk zal kiezen voor relatief onbekende acteurs en actrices voor de vijf hoofdrollen.

De bekendste kanshebber is AnnaSophia Robb (Bridge to Terabithia, The Way Way Back). Zij werd afgelopen weekend getest voor de rol van Kimberly, ook wel de roze ranger. Robb krijgt concurrentie van Naomi Scott (The Martian) en nieuwkomer Stephanie Scott.

Verder zijn Daniel Zovatto (It Follows), Ross Butler (Chasing Life) en Brian “Sene” Marc in de race voor de rol van Zack, waarmee we kunnen vaststellen dat de zwarte ranger dit keer niet door een zwarte acteur gespeeld zal worden.

De rode ranger, Jason genaamd, heeft een shortlist bestaande uit KJ Apa (Shortland Street), Austin Butler (The Shannara Chronicles) en Mitchell Hope. Over de rangers Billy (blauw) en Trini (geel) is op dit moment nog niets bekend.

Hoewel de rangers geen grote sterren zullen zijn, wordt er voor de schurkenrol - naar alle waarschijnlijkheid de naargeestige Rita Repulsa - wel naar een grote naam gezocht. Wanneer de cast gereed is, kan regisseur Dean Israelite (Project Almanac) aan de slag met het scenario van Ashley Miller en Zack Stentz (X-Men: First Class).

Power Rangers staat gepland voor januari 2017.



NieuwsFilm

meest populair