Video

Clip Sam Smiths 'Spectre'-song vrijgegeven

De zanger mocht de titelsong voor de nieuwe Bond-film maken.

door Jim Pedd op 06.10.2015 om 14:00 in Video
De titelsong van Spectre werd eind september nog vrijgegeven en nu is er een officiële clip vrijgegeven waarin te zien valt hoe Sam Smith het nummer ten gehore brengt. Hij mag rondlopen op sets die doen denken aan Skyfall, maar eveneens aan Spectre.

Het lied dat Smith voor de film van regisseur Sam Mendes schreef is gemengd ontvangen. De een vindt het geweldig en helemaal passen bij een Bond-film en de ander vindt het in elk geval qua zang niets. Wat vinden jullie ervan? Bekijk verder hieronder de video.

Spectre is de 24ste film in de franchise. Ditmaal zien we hoe Daniel Craigs James Bond tijdens een missie in het buitenland achter het bestaan van de sinistere organisatie SPECTRE, die een flinke vinger in de pap van zijn verleden gehad blijkt te hebben. Vanaf 29 oktober in de bioscoop.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

berepoot123

Avatar

Goed nummer maar was beter ingezongen door een zangeres. Dit lied zou zelf nog iets zijn voor adele. Natuurlijk wouden de meeste mensen een nieuwe zangeres maar ik zeg het maar, dit is geen nummer voor een man.

Bilbo

Avatar

Ben iets meer opgewarmd tot het nummer, maar blijf het een verkeerde keuze in zanger vinden...

McGraig

Avatar

Ik vind het een van de zwakste Bond songs ooit. Het past eerder bij een typische chickflick dan Bond. Ik mis de sfeer die men meestal weet te vangen bij de nummers. Het heeft altijd wel iets dreigend of mysterieus zoals dat hoort bij een film als Bond; hier is daar werkelijk niets van terug te horen en is het inwisselbaar met heel veel meuk die je op de radio hoort

starbass

Avatar

Wat een waardeloze gahktbal is die gast, slappe hap.

Glennekeeeee

Avatar

Ik vind het nummer op zich ook niet 'wow', maar in de clip, gecombineerd met de stijl van de film en de mogelijke verhaallijnen vind ik het wel een goede combinatie

Secret1994goesFilm

Avatar

Goh, jah, ben intussen het lied ook al wat gewoon... Maar het zien van deze clip, maar me eigenlijk weer ambetant... Vind het niet zo mooi in elkaar gestoken en de achtegronden van Sam SMith lijken bijna green screen. Ook lijkt het zeer gemakkelijk om hier en daar, zonder échte reden, een beeldje van de film tussen te smijten.
Zeer teleurgesteld, maar hopen dat de intro credits iets moois worden...

YOLO

Avatar

berepoot123 "Goed nummer maar was beter ingezongen door een zangeres. Dit lied zou zelf nog iets zijn voor adele. Natuurlijk wouden de meeste mensen een nieuwe zangeres maar ik zeg het maar, dit is geen nummer voor een man."

Dit dus.

Merlin

Avatar

Het nummer is een debacle, maar wat een ontzettend lekker wijf is Monica Belluci toch!

NieuwsFilm

meest populair