De grootste trailers: 'Love', 'The Revenant' en meer

Bekijk ook trailers voor The Jungle Book, Burnt en Dangerous Men.

Elke maandag blikken we terug op de vijf grootste trailers die de week ervoor vrijgegeven werden. In deze nieuwe editie kan je trailers van Love, The Jungle Book, The Revenant, Dangerous Men en Burnt bekijken.

Love



Vorige week werd een nieuwe trailer vrijgegeven voor Gaspar Noé's Love een erotisch experiment. De film draait om de liefdesrelatie van een jonge man en twee vriendinnen, waar veel seks aan te pas komt. Blockbuster heeft er merkbaar zin in: "LOL, is die in 3D? Dus je zit er echt helemaal in... "



The Jungle Book



Er was al een eerste trailer voor Jon Favreau's live-action interpretatie van Rudyard Kiplings The Jungle Book, maar deze internationale trailer voegt nog wat nieuws toe. Vooral het laatste deel van de trailer toonde nieuws, waaronder een duidelijke blik op de olifanten, wolven en zelfs het spektakelstuk dat vermoedelijk tegen het einde van de film te zien is.

Artificialis heeft goede hoop: "Er kan niet worden ontkent dat het er grafisch bijzonder goed uitziet. Hopelijk komt de spanning uit de trailer ook in de film goed tot uiting."



The Revenant



Iñárritu's The Revenant kreeg ook een nieuwe trailer, waarin veel van het verhaal van de film onthuld wordt. De productie, waarin Leonardo DiCaprio de hoofdrol van Hugh Glass speelt, is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Glass werd tijdens een jachtpartij aangevallen door een beer en voor dood achtergelaten. Hij overleefde echter en besloot wraak te nemen op zijn voormalige crew.

Jullie hebben ontzettend veel zin in deze film. Zo ook Olrik, die met het volgende reageerde: "Prachtige trailer! Ik ben ontzettend benieuwd naar deze film!"



Dangerous Men



In 2005 kwam een uitzonderlijk slechte film uit: Dangerous Men. Deze werd gemaakt door John Rad en werd niet alleen slecht ontvangen, maar ook genegeerd door het grote publiek en de meeste bioscoopketens. In het kader van "waarom niet" besloot Drafthouse Films de film alsnog uit te brengen en zodoende is er nu een teaser trailer vrijgegeven voor de aankomende re-release. Centraal staat een wraakmissie van Mina, wiens man in de film vermoord wordt.



Burnt



Adam Jones is min of meer de Darth Vader onder de professionele koks. Hij raakte op een dag alles kwijt vanwege zijn buitensporige gedrag in de keuken en drugsverslaving. In een poging weer opnieuw te kunnen beginnen, richt hij een nieuw restaurant op, in een poging drie Michelinsterren te winnen.



NieuwsFilm

meest populair