Officiële blik op Walt Disney's 'Moana'

Met Moana zelf en de halfgod Maui, ingesproken door Dwayne Johnson.

Walt Disney Animation Studios levert dit jaar geen animatiefilm af. Volgend jaar kunnen we ons echter opmaken op twee compleet nieuwe avonturen. De eerste is Zootopia, waarvan we ondertussen al het één en ander hebben gezien, en de tweede is Moana, een film van The Little Mermaid en The Princess and the Frog-regisseurs Ron Clements en John Musker.

Hieronder zie je een eerste officiële indruk op twee van de belangrijke personages, Moana (Auli'i Cravalho) en de halfgod Maui (Dwayne Johnson). De animatiefilm speelt zich af in de wereld van Oceanië. De geboren navigator Moana zet koers op zoek naar een legendarisch eiland. Tijdens haar ongelooflijke reis werkt ze samen met haar held, de halfgod Maui. Het wordt een actievolle reis dwars door de open oceaan waar ze enorme zeedieren, adembenemende onderwaterwerelden en oude folklore ontmoeten.

Klik voor een vergroting



Hieronder kun je ook een blik werpen op een video waarin een beeld wordt geschetst van de 14 jarige actrice Auli'i Cravalho, afkomstig van Oahu. Dit is een van de eilanden van de Amerikaanse staat Hawa. De "bewegelijke en avontuurlijke CG-animatiekomediefilm" draait vanaf 1 december 2016 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair