Regisseur Alfonso Gomez-Rejon verlaat 'Collateral Beauty'

Zijn motief? Creatieve verschillen met de studio.

Collateral Beauty van New Line Cinema heeft het niet makkelijk. De dramafilm moest eerder afscheid nemen van hoofdrolspelers Hugh Jackman en Rooney Mara (inmiddels is Jackman vervangen door Will Smith), maar nu zit de titel ook zonder een regisseur. De voorheen aangestelde Alfonso Gomez-Rejon (Me and Earl and the Dying Girl) is uit het project gestapt, dat meldt Deadline. Op het gebied van creatieve bijdrages zou hij te veel botsen met de studio. Een bron meldt dan ook: "In het begin tekende hij voor een film en nu voelt het alsof hij een compleet ander project moet regisseren."

Smith is momenteel nog steeds in beeld. Het verhaal draait om een reclamedirecteur in New York die het slachtoffer wordt van een persoonlijke tragedie. Zijn collega's verzinnen daaropvolgend een onconventioneel plan om hem uit zijn depressie te halen, wat anders uitpakt dan uitgestippeld.

Overbrook Entertainment, Anonymous Content, PalmStar en Likely Story zullen de onderneming produceren. Naar verluidt heeft men 2.25 miljoen dollar betaald voor het scenario van Allan Loeb, die o.a. Just Go with It en Rock of Ages schreef. Men zal hoogstwaarschijnlijk druk bezig zijn met het zoeken naar een nieuw persoon om de film te dirigeren, want de opnames moeten deze herfst op gang komen.

NieuwsFilm

meest populair