Jake Gyllenhaal en Paul Dano in gesprek voor monsterfilm 'Okja'

Joon-ho Bong (The Host, Snowpiercer) is voor zijn nieuwste weer een aardige cast aan 't opbouwen.

Met Snowpiercer bezorgde regisseur Joon-ho Bong in 2013 een markante sciencefictionfilm die door zowel de critici als door het publiek positief ontvangen werd. Het was Bongs eerste Engelstalige film, een trend die zijn volgende zal voortzetten. Diverse bronnen rapporteren dat zijn nieuwste, Okja, wellicht vergezeld zal worden door namen als Jake Gyllenhaal, Paul Dano, Bill Nighy en Kelly Macdonald.

Details over de film zijn nog schaars. Men weet wel dat het een meertalige monsterfilm is en dat de belangrijkste positie door een Koreaanse actrice ingevuld zal worden. De bovengenoemde namen - mits zij zich bij het project aansluiten - zullen optreden in ondersteunende rollen. Hun scènes spelen in New York af.

Tilda Swinton, die ook in Snowpiercer te bezichtigen is, heeft voorheen aangekondigd dat zij in Joon-ho Bongs volgende zal zitten. Laatstgenoemde zal Okja schrijven en regisseren. Het project, dat ergens begin volgend jaar met de opnames zal beginnen, wordt tot stand gebracht door Lewis Pictures.



NieuwsFilm

meest populair