Ellen Page in remake 'Flatliners'?

Sony Pictures en de maker van de originele 'The Girl with the Dragon Tattoo' boeken vordering.

Vier jaar geleden kondigde men aan dat Flatliners van Joel Schumacher een remake ging krijgen. Scenarist Ben Ripley (Source Code) kreeg destijds de eer om het script te pennen en inmiddels heeft Niels Arden Oplev (Millennium: Mannen Die Vrouwen Haten) de regieklus in handen gekregen. Coming Soon meldt nu dat er een eerste actrice in gesprek is om zich bij de film toe te voegen: Ellen Page.

Het is voorstelbaar dat zij één van de groepsleden zal belichamen die in het origineel uit 1990 hun hart stilzetten om vervolgens gereanimeerd te worden, voordat de dood echt intreedt. Echt gladjes liep het allemaal niet, want de karakters (gespeeld door o.a. Kiefer Sutherland, Kevin Bacon, Julia Roberts, William Baldwin en Oliver Platt) worstelden aansluitend met nachtmerries en hallucinaties over hun jongere jaren.

Hoeverre de remake op het origineel zal lijken is onbekend, evenals andere acteurs die Sony Pictures op het oog heeft. Wanneer de opnames beginnen of de remake onze bioscoopzalen bereikt is eveneens niet vrijgegeven.



NieuwsFilm

meest populair