Trivia: Waarom Loki niet in 'Avengers: Age of Ultron' zat

Tom Hiddleston onthult de echte reden.

Er viel een opvallende afwezigheid te bespeuren in Avengers: Age of Ultron. Veel fans misten Tom Hiddlestons Loki. In een interview met Digital Spy onthulde Hiddleston dat hij wel een scène opgenomen had voor de film. Maar regisseur Joss Whedon en Marvel Studios baas Kevin Feige besloten de scène eruit te halen.

”Ik maakte deel uit van de droomscène van Thor. Ik was daarvoor een dag op de set en vond het erg leuk om te doen,” vertelde Hiddleston. ”En toen kreeg ik een telefoontje van Kevin Feige – maar Joss had me al gemaild – maar kort gezegd vertelde Kevin dat in test screenings het publiek teveel nadruk legden op de rol van Loki. Ze dachten dat omdat ik erin zat, ik de baas was over Ultron en dat het de verwachtingen van mensen in de war brachten. Dus Joss en Kevin zeiden, ‘Laten we het eruit halen want het is alleen maar verwarrend.’”

Uiteindelijk heeft Hiddleston daar wel vrede mee. ”Ik vond het logisch toen ik de film zag. Ultron was de schurk en dat was het belangrijkst. Daarom zat Loki er niet in.”



NieuwsFilm

meest populair