POLL: Marvel Cinematic Universe - Phase 4

In 2020 start de volgende fase van Marvels filmuniversum.



Eer paar dagen terug werd bekend dat Walt Disney/Marvel Studios het rooster van het Marvel Cinematic Universe (opnieuw) heeft aangepast. Naast de aankondiging van Ant-Man and the Wasp werden ook de eerste data onthuld voor Phase 4. In deze POLL de vraag: welke nieuwe stand alone-film zou jij gaat willen zien in de vierde fase van het Marvel filmuniversum.

Naar verwachting keren in Phase 4 uiteraard een aantal bekende gezichten terug. Zo is het niet ondenkbaar dat er vervolgfilms komen op Guardians of the Galaxy vol. 2, Black Panther en Doctor Strange.

Hieronder vijftien keuzemogelijkheden voor stand alone-films. De enige optie waarvan al een stand alone-film bestaat is uiteraard Hulk. Eén van de eerste films in de miljarden franchise is namelijk The Incredible Hulk (2008). De Hulk kreeg echter een nieuwe invulling, met een nieuw uiterlijk en een andere acteur. De andere keuze-opties werden in het verleden vaker geopperd of overwogen door Marvel (bijv. Black Widow, Namor the Submariner en The Runaways) of zijn gewoon goede mogelijkheden (bijv. Moon Knight, Nova, Midnight Sons). Wil je meer weten over de onbekende(re) helden of teams dan raden we je aan om even te googelen.

Zie jij liever een film van een andere held of groep die nog niet te zien was in een eigen film? Kies dan voor de optie 'Anders, namelijk...' en laat een reactie achter.

Succes met stemmen!
De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
survey software


NieuwsFilm

meest populair