The Flash krijgt mogelijk technologisch pantser in 'The Flash'

En Marvel Studios lijkt zich te wapenen tegen deze potentiële valkuil en zou 'Inhumans' willen schrappen.



Om ervoor te zorgen dat het grote publiek nog iets begrijpt van al het superheldengeweld, moet zowel Marvel Studios als Warner Bros. belangrijke keuzes maken over hoe ze om willen gaan met hun superheldenfilms en -series. Spelen de personages van het kleine scherm wel of geen (belangrijk) aandeel in films? Voor Warner/DC lijkt de keuze al redelijk duidelijk, maar Marvel Studios lijkt nog niet helemaal zeker van zijn zaak.

Enkele dagen geleden werd bekend dat Seth Grahame-Smith zijn regiedebuut zal maken met The Flash, een van de vele superheldenfilms in het DC Extended Universe. Den of Geek meldt nu dat de snelle superheld een "tech-based" outfit krijgt en dus geen leren pak zoals in The CW's The Flash. Het pak zou zelfs een gepantserd uiterlijk krijgen, vergelijkbaar met het pak in de game 'Injustice: Gods Among Us'. In het "harnas" zit acteur Ezra Miller, waarmee al werd aangegeven dat er geen overlap zal zijn tussen de films en tv-series.



Marvel Studios doet dit wel beperkt. In de tv-series keren namelijk elementen terug die ook te zien zijn in de films in het Marvel Cinematic Universe. Andersom is dat (nog) niet het geval. Sinds de "breuk" tussen Kevin Feige's Marvel Studios en Ike Perlmutters Marvel Entetainment zou er achter de schermen een groter onderscheid in de maak zijn.

De website meldt dat Marvel Studios heeft voorgesteld om Inhumans te schrappen van het MCU-rooster, gezien de ontwikkelingen in de serie Agents of S.H.I.E.L.D. De tv-series vallen namelijk nog wel onder de verantwoordelijkheid van Marvel Entetainment. Waarschijnlijk heeft Feige geen zin om rekening te houden met de creatieve ideeën die ontstaan op het kleine doek. Andersom zal er hoogstwaarschijnlijk wel geprofiteerd gaan worden van het bioscoopsucces.

The Flash moet op 23 maart 2018 verschijnen en vooralsnog staat Inhumans gepland voor 11 juli 2019.

NieuwsFilm

meest populair