Indrukwekkende gewichtsafname voor John Goodman

De première van 'Trumbo' leverde wat plaatjes op.

Afgelopen donderdag vond de eerste openbare voorstelling van Trumbo plaats in Engeland. Hoofdrolspeler Bryan Cranston was aanwezig, evenals Helen Mirren, Adewale Akinnuoye-Agbaje en John Goodman. Zoals doorgaans werden er kiekjes geschoten door fotografen van roddelbladen, en wat bleek? De 63-jarige Goodman heeft hard aan zichzelf gewerkt sinds vorig jaar. De Amerikaan is een beruchte als het tot acteurs komt met behoorlijke gewichten, en het oogt er nu naar uit dat hij wat kilogrammen afgevallen is. Bekijk het resultaat hieronder.

De Goodman aan de linkerkant van de onderstaande beeltenis verscheen op de rode loper toen The Gambler uitkwam, in 2014. Volgens diverse entertainment websites is dat de laatste keer geweest dat de acteur met een fors contour gespot werd. Het gewicht van Goodman is altijd al een wankelend tafereel geweest. Rondom de periode dat hij aan de sitcom Roseanne werkte, slankte hij tussen de seizoenen door zo'n 30 kilo af, maar het kwam altijd helaas terug.



De beste man heeft tevens vaker over zijn gewicht gesproken. Bijvoorbeeld dat zijn obsessie met eten begon toen hij een ukkie was. "Ik sloot mezelf op in mijn huis en at in het geheim. Dat deed me groot genoegen." Aan David Letterman onthulde hij echter een dieptepunt. Zijn zwaarste behaalde gewicht? Meer dan 180 kilo. Hoogstwaarschijnlijk zal het nu goed blijven met Goodman, hij vertelde zich dag en 's nachts beter te voelen wanneer hij bezig is met lichaamsoefeningen en het consumeren van gezonde maaltijden.





NieuwsFilm

meest populair