Dave Bautista trouwt voor de derde keer

Zijn nieuwe geliefde is een professionele paaldanseres.

De 46-jarige Dave Bautista is wederom in het huwelijksbootje gestapt. De gelukkige is Sarah Jade, met wie hij al een lange tijd samen is. Ze trouwden in Florida. Van de week plaatste Bautista via Twitter en Instagram de onderstaande foto's, van de trouwerij, als bevestiging van het nieuws. Het is voor hem zijn derde echtverbintenis.

De kersverse vrouw van de Guardians of the Galaxy-ster is een professionele paaldanseres. In het verleden nam ze dikwijls deel aan competities en vandaag de dag is ze voornamelijk werkzaam als instructrice. Vijf jaar geleden begon ze als lerares, en sinds 2012 bezit ze haar eigen dansstudio, genaamd Buttercup Pole Dance.




In de jaren 90 was Bautista met ene Glenda getrouwd. Zij kregen samen twee dochters, Keilani (1990) en Athena (1992). Kort na de geboorte van hun tweede kind gingen ze uit elkaar. Bautista's tweede huwelijk, met Angie, hield redelijk lang stand, van 1998 t/m 2006. Mede door zijn oudste dochter is de WWE-worstelaar een opa van twee kleinzoons.




NieuwsFilm

meest populair