De grootste trailers 'Hail, Caesar', 'Triple 9' en meer

We hebben ook Pride and Prejudice and Zombies, Trumbo en The Hunger Games.

Elke maandag blikken we terug op de vijf grootste trailers die de week ervoor vrijgegeven werden. In deze nieuwe editie kan je trailers van Hail, Caesar!, Triple 9, The Hunger Games: Mockingjay - Part 2, Pride and Prejudice and Zombies en Trumbo bekijken.

Hail, Caesar!



Eindelijk komt er weer een nieuwe film van de Coen brothers: Hail, Caesar!. De film, die in februari 2016 in première zal gaan, draait om Eddie Manix. Hij is een regelaar voor een filmstudio en heeft het als werk om de meest opmerkelijke problemen op te lossen. Tijdens de film zien we enkele dagen van zijn leven, waarin hij onder meer de verdwijning van filmster Baird Whitlock moet oplossen.

Bilbo keek er al naar uit, maar " dankzij deze trailer kan ik nu niet wachten! Een geweldige cast en de humor lijkt me ook heerlijk."



Triple 9



Triple 9 volgt een groep corrupte agenten die er door de Russische maffia in geluisd wordt, en als gevolg daarvan een onmogelijke overval moet plegen. Om het plan te laten slagen, plannen ze een moord aan de andere kant van de stad, hopende zo de politie af te leiden. Het doelwit: een collega.

DeMuizenkoning vindt het er allemaal erg intens uit zien: "Hillcoat wist mij aangemaan te verassen met 'The Road' en ook 'Lawless' was een erg goeie film, dus denk dat we hier wat betreft de cast en Hillcoat's vorige films & ervaring wel goed zitten! "



The Hunger Games: Mockingjay - Part 2



Nu de film er bijna is, kon er een laatste trailer vrijgegeven worden voor deze afsluitende film in de Hunger Games-saga. Het verhaal moge duidelijk zijn: Katniss Everdeen neemt het nog een laatste keer op tegen President Snow en de zijnen. Het is alsof er een nieuwe editie van de Hunger Games plaats vindt, want de hele hoofdstad van Panem zit vol boobytraps. Secret1994goesFilm heeft er zin in: "Ziet er goed uit! Nog één laatste keer kick-assen met Katniss!"



Pride and Prejudice and Zombies



De klassieker Pride and Prejucide van Jane Austen moet eraan geloven. Ditmaal krijgen de geliefden van verschillende sociale klassen in de negentiende eeuw in Engeland er een nieuwe uitdaging bij, in de vorm van een leger van zombies. Moviemagic is wel bereid de film een kans te geven: "De poster is in ieder geval in de juiste stijl. De trailer vind ik een tegenvaller. Weer even afwachten wat de eerste recensies gaan doen."



Trumbo



Tot slot hebben we nog een trailer voor Trumbo waarin Bryan Cranston de radicale, maar zeer succesvolle scenarist Dalton Trumbo speelt. Trumbo was in de jaren '30 en '40 een bijzonder populair scenarioschrijver, verantwoordelijk voor films als The Brave One, Roman Holiday en Spartacus. Aan zijn populariteit kwam een einde toen hij onderzocht werd voor communisme.

Golden Ghost heeft er zin in: "Ben benieuwd. Kan een mooie film worden al hoop ik wel dat ze de echt goede stukken hier niet in hebben gestopt want werd nog niet echt gegrepen."



NieuwsFilm

meest populair