Speelduur 'Star Wars: The Force Awakens' onthuld?

En is er op 19 oktober een nieuwe trailer?

Het is alweer een paar dagen geleden dat we een gerucht rond Star Wars: The Force Awakens kregen. Dus het zal niemand verbazen dat er weer iets nieuws onthuld lijkt te zijn rond J.J. Abrams’ aankomende nieuwe film in de franchise. De speelduur van de film lijkt onthuld te zijn.

Tijdens de D23 in Anaheim vertelde de regisseur nog dat de film hooguit twee uur zou gaan duren. Daarmee zou deze even lang zijn als de best ontvangen delen: A New Hope en The Empire Strikes Back. De website Following the Nerd suggereert echter iets anders: zij stellen dat de film 136 minuten gaat duren en een Engelse rating krijgt van 12A. Dat doen ze gebaseerd op onderstaand beeld. Verder ter vergelijking de speelduur van alle andere films van de saga:

A New Hope – 121 minuten
The Empire Strikes Back – 124 minuten
Return of the Jedi – 131 minuten
The Phantom Menace – 133 minuten
Attack of the Clones – 142 minuten
Revenge of the Sith – 140 minuten



Een synopsis is er nog altijd niet voor de film, die al op 16 december in première gaat. De film zet in elk geval het verhaal van de Skywalkers voort en speelt zich af dertig jaar na Return of the Jedi. Volgens veel geruchten zal de nieuwe trailer voor de film op 19 oktober vrijgegeven worden. Op die dag zouden ook de kaarten voor IMAX voorstellingen verkocht worden.



NieuwsFilm

meest populair