Minimaal één nieuwe "A-hole" in 'Guardians Of The Galaxy Vol.2'

James Gunn geeft een update over het tweede Marvel sci-fi avontuur.

Regisseur James Gunn heeft tijdens een online Q&A met zijn fans op Facebook wat details prijsgegeven over Guardians Of The Galaxy Vol.2.

Zo onthulde hij dat hij 10 maanden in Atlanta gaat wonen om de opnames af te ronden voor vervolg. Interessanter is dat hij een reactie gaf op de vraag of we het favoriete personage Adam Warlock gaan zien in het tweede deel:

"Ik ga geen namen noemen en ook geen aantallen, maar er zal minimaal één nieuw personage zijn in Guardians of the Galaxy. Jullie zullen moeten wachten. Alles zal anders worden in de Infinity Wars. Ik ben meer bezorgd over Vol. 2 dan over Infinity Wars. De manier waarop Vol. 2 is opgebouwd en is gemaakt, het is meer een verhaal op zichzelf. Het zal niet tot iets moeten leden. Het gaat over de Guardians en hun leven."

Daarnaast meldde de filmmaker dat Peter Quill (Chris Pratt) de enige "earthling" zal zijn in Vol. 2 waardoor we een ander geliefd personage, Nova, kunnen afschrijven. Tevens gaf Gunn aan dat hij er van overtuigd is dat hij verder met Marvel zal werken aan de Guardians-projecten, zeker als ze succesvol zijn.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 - met rollen van minimaal ook Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel en Michael Rooker - draait vanaf 27 april 2017 in de Nederlandse (3D) bioscoop.

Live Q&A

Posted by James Gunn on dinsdag 6 oktober 2015


NieuwsFilm

meest populair