Marvels 'Thor: Ragnarok' duisterste tot nu toe

De regisseur zou zijn aangetrokken, speciaal om wat humor naar het geheel te brengen.

Een belangrijk kenmerk van de Marvel-films is dat ze lichthartig zijn om naar te kijken. Humor speelt dan ook een belangrijke rol en is een grote onderscheidende factor tussen het Marvel filmuniversum en dat van DC Comics. Het lijkt er nu op dat één van de films, Thor: Ragnarok, per ongeluk iets te duister is geworden als het aankomt op het scenario.

Birth.Movies.Death meldt dat Marvel specifiek voor regisseur Taika Waititi koos omdat hij ervaring heeft met komische films. Waititi zou aangenomen zijn om de boel iets op te vrolijken. Tegelijk moet hij een balans vinden met het apocalyptische scenario van Christopher Yost. Daarom zou de film meer gaan focussen op de relatie tussen Thor (Chris Hemsworth) en de Hulk (Mark Ruffalo), die volgens de laatste geruchten een grote rol krijgt in de film.

Een ander interessant nieuwtje is dat de Valkyrie in de film te zien zou zijn. Zij speelt in de Noorse mythologie een belangrijke rol tijdens de Apocalyps. ”Valkyria, aka Brunnhilde, hoorde al bij de Defenders, hing wat rond met Doctor Strange en vond in de Noorse godin The Enchantress haar vijand.”

De nieuwe Thor gaat in november 2017 in première.



NieuwsFilm

meest populair