Guy Pearce gaat scheiden van jeugdliefde

Zijn huwelijk met Kate Mestitz hield 18 jaar stand.

Entertainment Online bericht dat acteur Guy Pearce (Traitor) zijn romantische relatie met vrouwlief Kate Mestitz niet meer gaat redden. De twee waren al sinds januari uit elkaar en nu heeft hij onthuld dat ze besloten hebben het hier bij te laten. Het koppel heeft een aardige geschiedenis achter de rug: ze kennen elkaar al bijna 35 jaar en waren 18 jaar lang getrouwd.

De 48-jarige Pearce maakte bekend in een verklaring via de Sydney Morning Herald: "Kate en ik zullen altijd vrienden blijven. We zullen altijd elkaar steunen en elkaar liefhebben. Niemand kent mij beter dan Kate en we zullen ons wederzijds respect voor eeuwig waarderen. We zijn beiden enorm gegroeid gedurende onze relatie, maar helaas is de tijd gekomen dat onze wegen scheiden."

Niet iedereen geloofde de uitspraak van de Memento-acteur, iets wat hij nogmaals via Twitter bevestigde. Pearce en Mestitz leerden elkaar kennen in Victoria, Australië, anno 1980. Ze studeerden destijds aan het Geelong College. Hoewel Pearce de wereld om reisde, met het maken van films, verbleef Mestitz thuis in Australië werkzaam als psycholoog.



NieuwsFilm

meest populair