Justin Long, Jon Heder & David Krumholtz vormen een 'Ghost Team'

Een onafhankelijke komedie over een groep onervaren spookjagers.

De komende Ghostbusters-prent heeft Tandem Pictures, Mott Street Pictures en Preferred Content geïnspireerd om hun eigen film over spookjagers te maken. Deadline meldt dat het door hen geproduceerde Ghost Team deze of volgende week begint met de productie. De cast is ook al bekend. Justin Long, Jon Heder en David Krumholtz zijn de belangrijkste spelers. Melonie Diaz (The Cobbler), Paul W. Downs (tv-serie Broad City), Tom Schiller (tv-serie Saturday Night Live) en Amy Sedaris (tv-serie BoJack Horseman) treden ook op in ondersteunende rollen.

Of de komedie realistischer dan Ghostbusters zal zijn is niet vrijgegeven. Men beweert namelijk dat Ghost Team een veel kleiner budget bezit. Het verhaal vertelt hoe een groep spookjagers een paranormaal onderzoek onderneemt, maar realiseren weldra dat zij meer voor hun kiezen krijgen dan waar ze rekening mee hielden.

Oliver Irving zal zijn tweede speelfilm regisseren, naar een script van Peter Warren. De opnames starten binnenkort in Manhattan, Long Island en Brooklyn. Het is nog afwachten of de onafhankelijke komedie de bioscoopzalen bereikt.



NieuwsFilm

meest populair