Nicholas Hoult als manager van The Beatles in 'A Life in the Day?'

Jack O'Connell (Unbroken) speelt mogelijk John Lennon in de biopic.

Volgens Collider heeft regisseur Justin Chadwick (Mandela: Long Walk to Freedom) twee nieuwe acteurs op het oog voor zijn A Life in the Day, een biografische film over Brian Epstein, de manager van The Beatles. Basgitarist en zanger Paul McCartney noemde hem ook wel "de vijfde Beatle." Naar verluidt zou Nicholas Hoult in beeld zijn om Epstein te spelen en mag Jack O'Connell mogelijk in de huid van John Lennon kruipen.

Epstein en Lennon bezaten een intieme, stevige relatie. Het volk meende zelfs te denken dat er tussen de twee een liefdesverhouding bestond. Tot aan zijn dood in 1967 regelde Epstein alle financiële en persoonlijke zaken voor de populaire popband. De manager leed aan een drugsverslaving (wat tevens zijn dood werd op zijn 32ste). De overdosis was mogelijk een ongeluk, hoewel giswerk van anderen vermoedt dat een zelfdoding ook niet uitgesloten is.

Voor de biopic zal het scenario van Tony Gittelson toegepast worden. Permut Presentations, Rivers Edge Films en Palmstar Media treden op als producenten en financiers. We weten niet wanneer men met de opnames wil beginnen: Chadwick is aan diverse films verbonden, alhoewel hij vooralsnog de voorkeur geeft aan A Life in the Day.



NieuwsFilm

meest populair