Rosario Dawson is Batgirl in 'The LEGO Batman Movie'

Ze versterkt Will Arnett (The Dark Knight), Michael Cera (Robin) en Zach Galifianakis (The Joker).

Naast de stortlading live action superheldenfilms kunnen we ons komende jaren ook opmaken voor een aantal animatiefilms gebaseerd op verklede weldoeners. Naast Phil Lord en Chris Millers Spider-Man (2018) en Brad Birds The Incredibles 2 (2019) verschijnt ook The LEGO Batman Movie, uiteraard een spin-off van The LEGO Movie waarin Bats ook te zien was. The Hollywood Reporter meldt nu dat Batgirl is gevonden.

Actrice Rosario Dawson, bekend uit de Sin City-films en de superheldenserie Daredevil, gaat de stem inspreken van de vrouwelijke superheld. Haar alter ego is Barbara Gordon, de dochter van Jim Gordon. Eerder leende ze haar stem voor personages in de kleinschaligere DC-animatiefilms Wonder Woman en Justice League: Throne of Atlantis. Ze is dus duidelijk geen onbekende in het genre.

De stem van de Caped Crusader wordt opnieuw ingesproken door Will Arnett en Michael Cera en Zach Galifianakis waren al aangetrokken voor de stemmen van respectievelijk Robin en The Joker. De regie ligt in handen van Chris McKay en vanaf 27 mei 2017 moet de animatiefilm in de bioscoop draaien.



NieuwsFilm

meest populair