'Spectre' inderdaad langste Bond-film ooit

En er is een nieuwe TV-spot.

Nog maar tien dagen en dan draait Bond-film Spectre in de bioscoop. Nu blijkt de film, zoals eerder al in geruchten gemeld werd, niet alleen daadwerkelijk de langste in de franchise ooit te worden, ook is er een TV-spot vrijgegeven. Verder blijkt de film in gigantisch veel zalen te gaan draaien in Nederland.

Eerst echter de speelduur. Op de uitnodiging voor de persvoorstelling die Britse media al ontvingen, staat dat de film 148 minuten gaat duren. Daarmee duurt deze vier minuten langer dan de vorige recordhouder, Casino Royale (144 minuten). De vorige Bond-film van regisseur Sam Mendes, Skyfall, duurde ook al lang: 143 minuten.

Verder zal Spectre in 323 zalen draaien in Nederland. Dat is anderhalf keer zoveel als Skyfall en bijna de helft van alle commerciële zalen in ons land. Deze nieuwe Bond-film zal een soort oorsprongsverhaal gaan vertellen voor James Bond (Daniel Craig). Als hij een mysterieuze boodschap ontvangt uit zijn verleden, komt Bond achter het bestaan van de geheime organisatie SPECTRE, die behoorlijk snode plannen blijkt te hebben.



NieuwsFilm

meest populair