IMAX- & parodieposters 'Star Wars: The Force Awakens'

IMAX- & parodieposters 'Star Wars: The Force Awakens'

Plus de trailer-reactie van Daisy Ridley en John Boyega, en meer!

De trailer van Star Wars: The Force Awakens werd in de eerste 7 uur na de online release meer dan 4,5 miljoen keer bekeken op het Youtube-kanaal van Star Wars. De teller staat ondertussen al op ruim 20 miljoen en waarschijnlijk volgen er nog vele miljoen hits. Hieronder tref je de speciale IMAX-poster, die wordt verspreid tijdens de IMAX-voorstellingen in de Amerikaanse AMC filmtheaters.

Muisklik voor een vergroting



Voorafgaand aan de trailer plaatste regisseur J.J. Abrams een berichtje op Twitter, samengevat: hij hoopt dat we de trailer leuk vinden. check het bericht hieronder:


De officiële filmposter die een dag eerder verscheen was uiteraard ook al erg fraai en hieronder zie een reeks spoof-posters die niet veel later online verschenen. Heb jij andere leuke varianten gezien? Laat deze dan hieronder even achter.

De originele filmposter



De Jar Jar Binks-variant



De Marco LEGO Universe poster



De J.J. Abrams lens flare edition



Batman v Superman cross-over



Een Sein Wars affiche



Ook verschenen de reacties van acteurs Daisy Ridley (Rey) en John Boyega (Finn) op hun Instagram accounts. Erg leuk! Gevolgd door een vertoning in een Disney Park.




J.J. Abrams' Star Wars: The Force Awakens verschijnt 16 december in de Nederlandse (IMAX/3D) bioscoop. Hieronder 'Six Things Missed' en de IGN Rewind Theater, met scherpe analyses!




NieuwsFilm

meest populair