Gerucht: Budget 'Batman v Superman: Dawn of Justice' boven de $400 miljoen

En wat mag Zack Snyder besteden aan de 'Justice League'-tweeluik?

Even geleden verscheen nog het gerucht dat Marvel Studios een budget klaar heeft liggen van $1,0 miljard voor de Avengers: Infinity War-tweeluik. Latino Review meldt nu dat Warner Bros. zeker niet terughoudend is bij de realisatie van DC cinematic universe, geleid door Zack Snyder.

De website meldt dat Batman v Superman: Dawn of Justice een productiebudget heeft van maar liefst $410 miljoen. Hiermee zou de film duurder zijn dan Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, met een budget van $378,5 miljoen de huidig duurste film ooit gemaakt. De kosten zouden zo hoog liggen onder meer in verband met het aantrekken van grote namen, de praktische sets en een verlengde productieperiode.

Volgens Latino Review hoeft Snyder echter niet te rekenen op $1 miljard voor zijn Justice League-tweeluik die in 2017 en 2019 moet verschijnen. Volgens de bronnen van de website zou Snyder beide films moeten opleveren met een budget van $500 miljoen.

De opnames voor de tweeluik worden op dit moment voorbereid en starten in Londen. Dit zou maar liefst 16 maanden in beslag gaan nemen.



NieuwsFilm

meest populair