Jon Hamm laat blauw bloed vloeien in Edgar Wrights 'Baby Driver'

Jon Hamm laat blauw bloed vloeien in Edgar Wrights 'Baby Driver'

Jamie Foxx is daarnaast officieel bevestigd voor een rol in de actiemisdaad.

Regisseur/scenarist Edgar Wright heeft een nieuwe tegenstander gevonden voor Ansel Elgort om het tegen op te nemen in Baby Driver. Diverse bronnen melden dat Mad Men-ster Jon Hamm de cast opbloeit als een voormalige Wall Street beurshandelaar die een nieuwe hobby heeft gevonden in het vermoorden van politieagenten. Lily James en Jamie Foxx treden ook op.

De actiemisdaad volgt een getalenteerde jongeman (Elgort) die voor criminelen een ontsnappingswagen bestuurt. Hij luistert constant naar zijn persoonlijke geselecteerde muziek om het vervelende oorsuizende geluid tegen te gaan waar hij last van heeft. Een onderwereldbaas (Foxx) forceert de bestuurder om deel te nemen aan een gedoemde bankoverval, waardoor zijn leven, zijn liefde (James) en vrijheid in gevaar komt. Hamm speelt één van de bankovervallers.

Media Rights Capital en TriStar Pictures financieren de onderneming, welke dit jaar nog zal beginnen met de opnames. De releasedatum staat momenteel op 17 maart 2017. De prestigieuze filmmaker noemde Baby Driver voorheen "de ultieme rock-'n-roll auto achtervolgingsfilm." Klinkt als muziek in de oren.



NieuwsFilm

meest populair