UPDATE: Supercut van de ‘Star Wars: The Force Awakens’ trailers

UPDATE: Supercut van de ‘Star Wars: The Force Awakens’ trailers

Alle beelden verzameld in één grote trailer!

Genoten van de eerdere beelden in teaser trailer #1, teaser trailer #2 en de recente volledige trailer? Dan kun je onderstaande supercut van deze trailers van Star Wars: The Force Awakens waarschijnlijk bijzonder waarderen!

UPDATE: hieronder een update van de Supercut![/b]


Hieronder het oude topic, maar overigens een nog steeds bestaand gerucht:

Online gaat ondertussen het gerucht dat Mark Hamills Luke Skywalker een slechterik zou zijn in The Force Awakens. Zijn afwezigheid in de trailers - op zijn hand na - zou de fans dit doen laten vermoeden. Sommige fans beweren dat niet het gezicht van Adam Driver maar die van Hamill onder het masker van het personage Kylo Ren schuilt.

Voor regisseur Abrams was de vraag “Who is Luke Skywalker?” ook een belangrijke reden om de film te maken en hij is er niet vies van om het publiek voorafgaan aan de release op het verkeerde been te zetten. Dus wie weet heeft de filmmaker, ook deels verantwoordelijk voor het script, een enorme verrassing in petto voor ons..?

Overigens liet Hamill in 2005 al eens weten dat hij Skywalker graag ziet bekeren tot de Dark Side. Check onderstaande video van Dinner For Five, waar ook Abrams aan deelnam (!).


En dan hieronder de supercut van de drie The Force Awakens-trailers:


In de zevende Star Wars-film, geregisseerd door J.J. Abrams (Star Trek, 2009) zijn de voornaamste rollen voor John Boyega (Finn), Daisy Ridley (Rey), Oscar Isaac (Poe Dameron), Adam Driver (Kylo Ren), Domhnall Gleeson (General Hux), Gwendoline Christie (Captain Phasma), Lupita Nyong'o (Maz Kanata), Andy Serkis (Supreme Leader Snoke), Harrison Ford (Han Solo), Carrie Fisher (Leia), Mark Hamill (Luke Skywalker), Peter Mayhew (Chewbacca), Anthony Daniels (C-3PO) en Kenny Baker (R2-D2). Vanaf 16 december in de Nederlandse (3D/IMAX) bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair