James Bond in actie in negen 'Spectre'-clips

James Bond in actie in negen 'Spectre'-clips

Daniel Craig keert dubbel en dwars terug als 007.

Vandaag gaat in het Verenigd Koninkrijk dan eindelijk de 24e James Bond film Spectre in première, om vervolgens wereldwijd uitgerold te worden. In Nederland draait de film van Sam Mendes vanaf aankomende dinsdag op woensdag-nacht en in de States debuteert de James Bond-film op 6 november 2015. MGM heeft ter aftrap negen clips vrijgegeven.

De voornaamste rollen in Spectre zijn voor Daniel Craig, Monica Bellucci, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jesper Christensen, Andrew Scott, David Bautista, Stephanie Sigman, Rory Kinnear en Christoph Waltz. Spectre draait zowel in de reguliere bioscoopzaal als op de Pathé IMAX-schermen in Arena Amsterdam, Spuimarkt Den Haag, Eindhoven, Schouwburgplein Rotterdam, Tilburg en Arnhem. Hieronder de negen clips:

Clips zijn niet meer online


In Spectre stuurt een cryptisch bericht Bond (Craig) op een missie naar Mexico-Stad en vervolgens Rome, waar hij Lucia Sciarra (Bellucci) ontmoet. Zij is de mooie en verboden weduwe van een beruchte crimineel. 007 infiltreert bij duistere ontmoetingen en ontdekt het bestaan van de geheime organisatie SPECTRE en ene Franz Oberhauser (Waltz).



NieuwsFilm

meest populair