De grootste trailers 'Star Wars: The Force Awakens', 'Joy' en meer

De grootste trailers 'Star Wars: The Force Awakens', 'Joy' en meer

Maar ook Sneekweek, Jane Got a Gun en Dad's Army.

Elke maandag blikken we terug op de vijf grootste trailers die de week ervoor vrijgegeven werden. In deze nieuwe editie kan je trailers van Star Wars: The Force Awakens, Jane Got a Gun, Joy, Sneekweek en Dad's Army bekijken.

Star Wars: The Force Awakens



Eigenlijk is er maar één 'grootste' trailer vrijgegeven vorige week. De derde en laatste trailer van Star Wars: The Force Awakens domineerde het nieuws. Niet gek ook, want de beelden lieten veel nieuws zien van de film en maakten duidelijk dat de zevende film in de saga zou draaien om dezelfde thematiek als A New Hope. Grote afwezige was Luke Skywalker, maar verder passeerde zo ongeveer iedereen (oude en nieuwe cast) de revue.

Laten we er verder maar kort over blijven. Afgezien van de trailer, die je hieronder kan bekijken, hebben we ook nog een beter bekeken. Verder waren jullie overweldigend positief. Budspencer vat het mooi samen: "Prachtig. M'n ogen werden zelfs vochtig. Maar ik ben dan ook wel een enorme nerd hoor"



Jane Got a Gun



Een andere mooie trailer die verscheen was van een western met Natalie Portman in de hoofdrol. Jane ziet haar man meer dood dan levend thuiskomen. Ze zoekt hulp bij een voormalige minnaar en vraagt hem hun boerderij te beschermen terwijl de bende die Jane's man doorzeefden naar hem op zoek is om hem alsnog om te brengen.

Secret1994goesFilm ziet het allemaal wel wat worden: "Simpele titel voor een film, maar trailer laat toch al veel goeds zien en toch een drietal sterke castleden!"



Joy



En dan was er de eerste volledige trailer voor de nieuwe film van regisseur David O. Russell. Wederom werkte hij samen met actrice Jennifer Lawrence, die ook binnenkort schittert in de laatste Hunger Games-film. Centraal in Joy staat de dame Joy Mangano, een alleenstaande moeder in Long Island. Zij groeit uit tot een van de succesvolste ondernemers van de Verenigde Staten. Olrik ziet het wel wat worden: "Een nieuwe film van David O. Russell is altijd interessant en deze trailer ziet er uitstekend uit!"



Sneekweek



Distributeur A-Film mag er dan wel niet meer zijn, Sneekweek heeft nieuw onderdak gevonden bij Dutch Filmworks. In Sneekweek gaan zes vrienden naar de Sneekweek om een week lang te zeilen en los te gaan. Eenmaal aangekomen in een gigantische villa kan het feest beginnen. Maar gaandeweg komt een geheim uit hun verleden bovendrijven. Er is een paar jaar geleden iets misgegaan bij de ballotage van hun studentenhuis. Wanneer blijkt dat de villa niet door één van hen is geregeld, lopen de spanningen snel op. Ze proberen hun week niet te laten verpesten en feesten door. Maar er gebeuren steeds meer bizarre dingen en als een aantal vrienden door een foute mix van Ritalin en antidepressiva onverwachte bijwerkingen vertonen, vertrouwen ze niemand en zelfs elkaar niet meer.



Dad's Army



Tot slot nog een poster van een remake. In de komedie Dad's Army wordt een journaliste (Catherine Zeta-Jones) naar de badplaats Walmington-on-Sea gestuurd om de mannen aldaar te interviewen. MI5 stuurt op dat moment ook een bericht naar de troepen waarin wordt gesuggereerd dar er een spion aanwezig is in Walmington-on-Sea, de plek waar de legereenheid is gestationeerd. Danny74 vindt het er "verrassend leuk" uitzien.



NieuwsFilm

meest populair