Producenten: Hercasten Indiana Jones uitgesloten

Producenten: Hercasten Indiana Jones uitgesloten

Dus mogen we snel Harrison Ford weer bewonderen in de rol.

Sinds Disney Lucasfilm opkocht, heeft de studio zich vooral geconcentreerd op Star Wars. Maar met Lucasfilm kreeg Disney ook de rechten op Indiana Jones. Daar hoorden we de afgelopen maanden gemengde geluiden over. Vooral het nieuws dat Harrison Ford niet langer Indiana Jones zou spelen stak vaak de kop op.

In een interview met Total Film ging producent Frank Marshall in op die geruchten. Het blijkt dat men niet van plan is de rol te hercasten. ”Er zijn veel geruchten,” begon Marshall. ”We hebben nog niet eens gesproken over Indy. Op een bepaald moment zullen we dat natuurlijk wel gaan doen. Maar er zijn een aantal mensen die waarschijnlijk de boel voort kunnen zetten. Maar we gaan het Bond-ding niet doen, waarbij iemand anders Indiana Jones genoemd wordt. We moeten dit nog uitvogelen.”

Overigens is het een beetje ironisch dat Marshall zo praat over de Bond-franchise. James Bond was een belangrijke inspiratiebron voor het lanceren van de franchise. Het was zelfs een belangrijke factor in het casten van Sean Connery als Henry Jones Sr.

Geruchten over het vervangen van Ford doen regelmatig de kop op. Namen die genoemd worden als vervangers zijn Robert Pattinson, Chris Pratt en Bradley Cooper. Die blijken dus allemaal niet te kloppen. Overigens zal er vermoedelijk snel nieuws volgen over een nieuwe film in de franchise. Onlangs nog vertelde regisseur Steven Spielberg in een interview dat hij "waarschijnlijk Indy 5 [maakt] met Harrison."



NieuwsFilm

meest populair