Onthullend beeld Enchantress 'Suicide Squad'

Onthullend beeld Enchantress 'Suicide Squad'

En we zien Deadshot en Harley Quinn.

Empire Magazine lijkt de komende dagen nog een boel nieuwe covers vrij te gaan geven met personages uit Suicide Squad. Vandaag hebben we er namelijk een van Cara Delevigne’s Enchantress, maar ook van de personages Harley Quinn (Margot Robbie) en Deadshot (Will Smith).

Verder hebben we een reeks citaten van Delevigne over haar personage. Ze speelt in eerste instantie de rol van Julie Moon, die vervolgens bezeten raakt en daardoor verandert in de Enchantress. ”June is een avonturier, die altijd de spanning zoekt,” vertelt Delevigne over Julie. ”En ze krijgt wat ze wilde, maar op een verschrikkelijke manier. Aan het begin van de film ontdekt ze een grot en vindt ze… iets… daar binnen.”

Dat ”iets” is de Enchantress. ”Zij is een oeroude tovenares. Een wild wezen. Ze heeft daar zo lang gevangen gezeten en weet dat ze eindelijk vrij komt.” Delevigne moet daardoor twee verschillende personages spelen. De manier waarop ze het onderscheid maakt ligt in haar accent. ”Dat is dieper en wat hoogstaander dan dat van June.”

Hieronder nog de covers.







NieuwsFilm

meest populair