Geen nieuwe beelden meer voor 'Star Wars: The Force Awakens'

Geen nieuwe beelden meer voor 'Star Wars: The Force Awakens'

De komende weken blijft het mysterie intact.

Mocht je hopen dat er nog een nieuwe trailer volgt voor Star Wars: The Force Awakens, of in elk geval meer nieuwe beelden willen zien van de film, moeten we je teleurstellen. Regisseur J.J. Abrams onthulde dat we waarschijnlijk weinig nieuws meer zullen zien de komende weken.

”Er zullen commercials komen, maar geen trailers meer,” vertelde Abrams. ”We werken allemaal erg hard om mensen iets speciaals te brengen. We hopen dat als mensen de film zien, ze ervan zullen houden.” Ook ging Abrams nog in op de verhalen rond Mark Hamills Luke Skywalker. Het gerucht gaat nu dat hij een slechterik wordt.

”Dat heb ik ook gelezen! Ik ben altijd geïnteresseerd in de theorieën van anderen,” antwoordde de regisseur. ”Het wordt erg cool als mensen de film eindelijk zien. Hopelijk kunnen sommigen dan zeggen dat ze het bij het juiste eind hadden.” Wat betreft de verhalen rond Luke kunnen we in elk geval bevestigen dat Mark Hamill scènes opgenomen heeft op Skellig Michael Island in Ierland. Die scènes worden in The Force Awakens én het vervolg gebruikt. Vermoedelijk blijft Luke gewoon een goeierik, maar zal de film deels draaien om de zoektocht naar hem.

Vanaf 16 december in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair