Trailer komedie 'Dirty Grandpa': Robert De Niro leert Zac Efron feesten

Trailer komedie 'Dirty Grandpa': Robert De Niro leert Zac Efron feesten

Spring Break!

Gisteren zagen we al een eerste foto. En nu zie je hieronder zelfs al de eerste trailer en een affiche van de film Dirty Grandpa van regisseur Dan Mazer, bekend van de film I Give It a Year (2013). In de komedie zien we hoe een opa zijn kleinzoon meeneemt om eens goed te gaan feesten en zo na te denken over in wat voor een huwelijk hij stapt.

De hoofdrollen zijn voor de grote namen Zac Efron (Neighbors 2: Sorority Rising, 2016) en Robert De Niro (The Intern, 2015) en ze krijgen hulp van onder Julianne Hough (Rock of Ages), Aubrey Plaza (The To-Do List), Dermot Mulroney (My Best Friend’s Wedding), Zoey Deutch (Vampire Academy) en Jason Mantzoukas (Sleeping with Other People). Vanaf 18 februari 2016 in de Nederlandse bioscoop.


De Niro speelt een oud legergeneraal die denkt dat zijn kleinzoon (Efron) gaat trouwen met een ongeschikte vrouw. De oude rot besluit om hem mee te nemen naar Florida voor de jaarlijkse 'spring break', een moment waarop Amerikaanse jongeren vooral bezig zijn met seks, drank een feestjes.

Het affiche:



NieuwsFilm

meest populair