Gerucht: Red Hood, Nightwing én The Joker in Batman solofilm

Gerucht: Red Hood, Nightwing én The Joker in Batman solofilm

De verhaallijn zou gebaseerd worden op de “A Death in the Family” en “Under The Hood”-comics.

Met Batman v Superman: Dawn of Justice onderweg kunnen we ons binnenkort opmaken voor de terugkeer van The Dark Knight op het witte doek. Ook krijgt hij binnen enkele jaren zijn solofilm, welke mede wordt geschreven door Ben Affleck die ook de titelrol speelt en de film waarschijnlijk regisseert. Ondanks dat er verder nog weinig bekend is, meent JoBlo iets over het plot te weten.

De website meldt dat Warner Bros. graag de anti-held Red Hood wil introduceren. De moordende Robin zou een van de slechteriken zijn in de film. Het script van de Batman-film zou gebaseerd worden op de “A Death in the Family” en “Under The Hood”-verhaallijnen. Hierin tracht de herrezen Jason Todd al zijn misdaden af te schuiven op Batman.

In Dawn of Justice zou er al gehint worden naar de aanwezigheid van Todd. Het krantenknipsel met de tekst “You let your family die” zou van de hand van Red Hood zijn. Er wordt al gezocht naar een acteur en het personage zou The Winter Soldier (uit Captain America: The Winter Soldier) van het DCEU moeten worden.



Volgens Joblo zou ook Jared Leto’s Joker, volgend jaar eerst te zien in [url=http://www.filmtotaal.nl/film.php?id=26438]Suicide Squad[/film], een rol krijgen in de Batman-film. Ook Dick Grayson, de eerste Robin, zou in de film gaan voorkomen. Hij zou uitgroeien tot Nightwing. Een datum voor de Batman solofilm is nog niet geprikt.



NieuwsFilm

meest populair