De grootste trailers 'The Ridiculous 6', 'Grimsby' en meer

De grootste trailers 'The Ridiculous 6', 'Grimsby' en meer

We hebben ook Dirty Grandpa, Band of Robbers en By the sea.

Elke maandag blikken we terug op de vijf grootste trailers die de week ervoor vrijgegeven werden. In deze nieuwe editie kan je trailers van The Ridiculous 6, The Brothers Grimsby, Dirty Grandpa, Band of Robbers en By the Sea bekijken.

The Ridiculous 6



De best bekeken trailer die we afgelopen week hadden is van de volgende Netflix-film: The Ridiculous 6. Deze eerste in een reeks die 's werelds grootste streamingdienst met Adam Sandler maakt, draait om een weesje die opgegroeid is in een indianenstam. Hij besluit op zoek te gaan naar zijn vader, waarbij blijkt dat hij maar liefst vijf halfbroers heeft. Samen zoekt het stel nietsnutten naar hun pa.

Niet iedereen is overtuigd van de kwaliteit van de film, maar Glennekeeee lijkt er wel vertrouwen in te hebben dat de film bij vlagen vermakelijk wordt. "In bepaalde omstandigheden best vermakelijk," schrijft hij in zijn reactie.



The Brothers Grimsby



Volgend jaar maart komt een nieuwe film uit met Sacha Baron Cohen in een van de hoofdrollen. Hij speelt in The Brothers Grimsby de broer van Mark Strong. Strong is een bekwaam geheim agent, die de meest gevaarlijke missies uitvoert. Om een nieuwe opdracht tot een goed einde te moeten brengen, zal hij een samenwerking aan moeten gaan met zijn mallotige broer, die die hard voetbalfan is.



Dirty Grandpa



Een oude rot is van mening dat zijn kleinzoon gaat trouwen met een compleet ongeschikte vrouw. Om die reden neemt hij zijn kleinzoon mee naar Florida voor de Spring Break, een feest dat bekend staat om seks, drugs en drank. Een film met hoofdrollen voor Robert De Niro en Zac Efron. M0vieFreak vestigt na deze wat flauwe trailer zijn hoop op de volgende: "Kan een leuke film worden. Misschien dat een R-rated trailer beter is."



Band of Robbers



Huckleberry Finn en Tom Sawyer zijn volwassen mannen die in het heden leven. Huck komt net uit de gevangenis en wil zijn leven beteren. Zijn beste vriend Tom, een foute agent, wil samen met Huck echter zoeken naar de schat die ze als kinderen nooit konden vinden. Een apart uitgangspunt, dat volgens Kars813 kan leiden tot een leuk niemendalletje: "Ziet er uit als een leuke tussendoor filmpje."



By the Sea



Tot slot nog een trailer van de derde film die door Angelina Jolie geregisseerd is. Samen met echtgenoot Brad Pitt laat ze een koppel zien dat in de jaren zeventig in Frankrijk vakantie viert. Hun huwelijk staat daar zwaar onder druk.



NieuwsFilm

meest populair