Epische eerste beelden in teaser 'Warcraft'!

Epische eerste beelden in teaser 'Warcraft'!

In afwachting van de trailer krijgen we alvast een goede indruk van de aankomende oorlog voorgeschoteld.

Gisteren lieten Legendary Pictures en Universal Pictures nog weten dat komende vrijdag de eerste volledige trailer van Warcraft (of zoals ‘ie hier in Nederland heet Warcraft: The Beginning) online verschjnt. In anticipatie van die trailer zijn nu de eerste beelden voor de film vrijgegeven. Daarin zien we prins Lothar (Travis Fimmel) op de rug van een gigantische vogel springen, zijn er shots van mensen én Orcs die zich voorbereiden op de oorlog en meteen wat beelden van de gewapende strijd. Kortom: Genoeg te zien, in afwachting van de trailer vrijdag.


Het vredige domein Azeroth staat op het punt oorlog te voeren, als zijn beschaving tegenover een geducht ras van indringers komt te staan: Orc strijders die hun stervende thuis ontvluchten om een andere plek te koloniseren. Als er zich een portaal opent om de twee werelden aan elkaar te verbinden, staat het ene leger tegenover vernietiging en het andere tegenover uitsterven. Van twee kanten staan twee helden op het punt het tegen elkaar op te nemen, in een strijd die het lot van hun familie, hun mensen en hun thuis zal bepalen. Zo begint een spectaculaire saga van macht en opoffering, waarin oorlog veel gezichten heeft, en iedereen ergens voor vecht.

Rollen in Duncan Jones’ Warcraft zijn er onder meer voor Fimmel (Lothar), Ben Foster (Medivh), Paula Patton (Garona), Toby Kebbell (Durotan), Dominic Cooper (King Llane Wrynn), Clancy Brown (Blackhand) en Robert Kazinsky (Orgrim). De film gaat op 26 mei in première.

NieuwsFilm

meest populair