Eerste personageposters 'Star Wars: The Force Awakens!'

Eerste personageposters 'Star Wars: The Force Awakens!'

Bekijk posters van Han, Leia, Rey, Finn en Kylo Ren!

De eerste personageposters van Star Wars: The Force Awakens zijn binnen. Onderstaande beelden tonen ons een aantal van de hoofdpersonen van de film. Vermoedelijk volgen er de komende dagen of weken nog meer van dit soort posters. Nu zijn er beelden van Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega), Han Solo (Harrison Ford), Leia Organa (Carrie Fisher) en Kylo Ren (Adam Driver). Allemaal hebben ze eenzelfde opzet, waarbij we de personen geassocieerd zien worden met hun wapens.

De eerste poster is van Finn, een stormtrooper die vecht voor de First Order. Uit de marketing voor de film blijkt dat hij worstelt met zijn verleden en dat hij de First Order verraadt, om zich bij de strijd tegen hen te voegen. Trailers lieten zien dat hij het met een blauw lichtzwaard opneemt tegen Kylo Ren.

Bekijk de afbeelding

Dan zien we ons aller favoriet smokkelaar, Han Solo. Hij speelt samen met Chewbacca wederom een belangrijke rol in de franchise. Hij lijkt de Millennium Falcon op een bepaald punt kwijt geraakt te zijn, gezien het feit dat hij in trailer #2 nog zei: "Chewie, we zijn thuis."

Bekijk de afbeelding

Poster drie is van Kylo Ren, de grote schurk van deze film. Hij is een soort fanboy van Darth Vader en lid van de Knights of Ren, een groep die iets met de duistere kant van de Kracht te maken heeft. Kylo is van plan "af te maken" wat Vader begonnen is. Vermoedelijk houdt dat in, dat hij de Jedi voor eens en voor altijd wil uitroeien.

Bekijk de afbeelding

Leia Organa heeft ook al een poster gekregen. Na de gebeurtenissen in Return of the Jedi richtte ze samen met andere rebellenleiders een nieuwe republiek op, die nog altijd niet de macht heeft teruggewonnen in alle planetenstelsels. Dat ze nog altijd meevecht is duidelijk, want onderstaande poster laat haar voor een datascherm zien.

Bekijk de afbeelding

Tot slot is er nog een poster van de nieuwe vrouwelijke heldin van de reeks: Rey. Zij is komt van de planeet Jakku, waar ze ernaar verlangt een ruimtereis te maken. Dat zal via Finn ook gaan gebeuren, en dan zien we haar de Millennium Falcon besturen en nog veel meer avonturen ondernemen.

Bekijk de afbeelding

Er zijn nog geen posters verschenen van personages als R2-D2 (Kenny Baker), C-3PO (), Chewbacca ([url=http://www.filmtotaal.nl/persoon.php?id=12171]Peter Mayhew), Poe Dameron (Oscar Isaac), Luke Skywalker (Mark Hamill), Captain Phasma (Gwendoline Christie) en General Hux (Domhnall Gleeson). De film gaat op 16 december in première.



NieuwsFilm

meest populair