Frappante cast verzameld voor drama 'The Modern Ocean'

Frappante cast verzameld voor drama 'The Modern Ocean'

Daniel Radcliffe, Anne Hathaway, Keanu Reeves, Jeff Goldblum, Asa Butterfield en nog meer.

Filmmaker Shane Carruth, die tot op heden twee onafhankelijke speelfilms heeft volbracht (Primer en Upstream Color), weet met zijn volgende titel aardig wat bekende acteurs te strikken. Het avonturendrama getiteld The Modern Ocean bevat momenteel de volgende reeks individu's: Daniel Radcliffe, Anne Hathaway, Keanu Reeves, Chloë Grace Moretz, Asa Butterfield, Tom Holland, Jeff Goldblum en Abraham Attah (Beasts of No Nation). Carruth zal naast het verfilmen van zijn eigen script ook in een rol voorkomen.

Het plot speelt zich op zee af. Verschillende kapiteins van omvangrijke vrachtschepen strijden vurig om kostbare transportroutes en onschatbare materialen. Het verhaal wordt omschreven als een epische, verrijkt met gevaar, intrige en vergelding. We zullen zien hoe eeuwenoude handelshuizen in het Noord-Afrikaanse land Algerije te werk gaan en wat er precies zo waardevol is aan de donkere dieptes van de oceaan.

De makers beloven het publiek dat The Modern Ocean vindingrijk wordt, bestaande uit geheimzinnige werelden waarin bittere rivaliteiten en mysterieuze technologieën centraal staan. Blackbird Films, erbp Films en de Tadmor Group treden momenteel op als producenten.



NieuwsFilm

meest populair