Sam Mendes is na 'Spectre' klaar met James Bond

Sam Mendes is na 'Spectre' klaar met James Bond

De regisseur is bang dat hij vervalt in herhaling en luiheid.

Sam Mendes zal niet terugkeren voor de regie van de volgende James Bond-film, die ongetwijfeld gemaakt zal worden na het daverende succes van Spectre, die afgelopen week in premiere is gegaan. Spectre lijkt op veel vlakken het einde van het verhaal dat tot nu toe is verteld in de Daniel Craig-films. Als Craig terugkeert, zal er naar waarschijnlijkheid een volkomen nieuwe verhaallijn worden ontwikkeld. Mendes zei het volgende over de richting waar hij Bond op ziet gaan:



Mendes was na Skyfall ook al een beetje huiverig om terug te keren, dus hij is zich ervan bewust dat mensen misschien denken dat hij via de media probeert te onderhandelen om een aanbod te krijgen voor een nieuw deel. Mendes lijkt er echter echt klaar mee te zijn:

''Ik heb het gevoel dat ik een compleet verhaal heb verteld, en dat had ik na Skyfall niet. Het voelt alsof ik mijn doel heb behaald en een reis heb afgerond. Ik heb het nu trouwens niet over Daniel, want Daniel bedenkt zich misschien wel over zes maanden en heeft er dan wellicht weer zin in. Misschien zegt hij wel het tegenovergestelde. Als hij zoals mij denkt, kan hij zich beter eerst op andere dingen richten, en dat doet hij nu ook met theaterstuk Othello.''

Spectre draait natuurlijk nu in de bioscoop. Het is nog onbekend wanneer we de 25e Bond-film kunnen verwachten.



NieuwsFilm

meest populair