Brute strijd in volledige trailer 'Warcraft: The Beginning'

Brute strijd in volledige trailer 'Warcraft: The Beginning'

De oorlog staat op het punt om te beginnen.

Hij werd al eerder vertoond tijdens de SDCC, maar vandaag is de eerste trailer van Duncan Jones' Warcraft: The Beginning er dan eindelijk. Voor fans van de franchise zal de onderstaande trailer heerlijk zijn om naar te kijken. Al sinds 2006 wordt er gewerkt aan deze live-action film, gebaseerd op de spellenreeks van Blizzard. Naast de trailer is er nog een reeks afbeeldingen vrijgegeven door Universal Pictures. De foto's tonen ons mensen, Orcs en iets wat daar tussen lijkt te liggen. Ambitieus is het geheel zeker.

De trailer geeft een goede indruk van wat we van de film mogen verwachten. De wereld van de Orcs is in gevaar, voedsel en water is er steeds minder en dus zouden ze wel eens uit kunnen sterven. Eén van hen weet een portaal te openen naar de mensenwereld, waar vervolgens vrijwel meteen een oorlog begint. Er ontstaat vervolgens oorlog tussen mens en Orcs, maar een Orc en een mens willen samenwerken om de beide werelden te redden.


Met de film hoopt Jones de vloek die rust op game-verfilmingen te verbreken. Dit vertelde hij in een interview met Entertaiment Weekly. Daarin ligt ook de reden waarom het zo lang duurde eer de film er kwam. "Er waren veel prioriteiten en veel zorgen over wat de film moest worden," vertelde Jones. "Het moest iets worden dat je ook zou kunnen kijken als je niets van Warcraft weet. Maar de balans is moeilijk te vinden, want fans moeten ook de wereld die zij kennen in de film terugzien."

Daar is men nu wel helemaal klaar mee. Sterker nog: de film is ook helemaal af. "Ik ben klaar-klaar," aldus Jones. Dat de studio de film ziet als een probleemproduct, ontkent Jones. Eerder waren daar verhalen over, maar hij herhaalde nog eens dat de release in juni juist van vertrouwen spreekt. "Ik denk dat het een gevoel van vertrouwen geeft, dat Universal in ons heeft."

Een synopsis is er ook al voor de film: het vredige domein Azeroth staat op het punt oorlog te voeren, als zijn beschaving tegenover een geducht ras van indringers komt te staan: Orc strijders die hun stervende thuis ontvluchten om een andere plek te koloniseren. Als er zich een portaal opent, dat de twee werelden aan elkaar verbindt, strijdt het ene leger tegen vernietiging en het andere tegen uitsterven. Aan beide kanten staan helden op het punt het tegen elkaar op te nemen, in een strijd die het lot van hun familie, hun mensen en hun thuis zal bepalen. Zo begint een spectaculaire saga van macht en opoffering, waarin oorlog veel gezichten heeft, en iedereen ergens voor vecht.

Zoals de titel van de film al duidelijk maakt, is het niet de laatste film in de franchise (als het aan de studio's ligt uiteraard). Rollen in Warcraft: The Beginning worden gespeeld door Travis Fimmel (Lothar), Ben Foster (Medivh), Paula Patton (Garona), Toby Kebbell (Durotan), Dominic Cooper (King Llane Wrynn), Clancy Brown (Blackhand) en Robert Kazinsky (Orgrim). De film gaat op 26 mei in première.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

[/url]





[url=http://cdn.collider.com/wp-content/uploads/2015/11/warcraft-movie-travis-fimmel.jpg]

NieuwsFilm

meest populair