TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met deze week onder meer World War Z, Space Jam en Gangster Squad!

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

World War Z (2013)

Zaterdag 7 november om 20:00 op RTL5

Lane is een VN-medewerker die rond de wereld reist in een race tegen de klok om een zombiepandemie te stoppen. Zombies dreigen namelijk de volledige wereld over te nemen, en Lane werkt zich uit de naad dit te voorkomen.
Bekijk de afbeelding

Space Jam (1996)

Zondag 8 november om 20:30 op SBS9
Regie: Joe Pytka

Swackhammer, de eigenaar van een groot pretpark, is dringend op zoek naar nieuwe attracties om geld in het laatje te brengen. Hij besluit dat enkele Looney Tune-figuren perfect zouden zijn om zijn zaken opnieuw te laten floreren. Hij stuurt enkele handlangers op pad om de tekenfilmfiguren te gaan halen, of ze dat nu willen of niet.
Bekijk de afbeelding

Gangster Squad (2013)

Maandag 9 november om 20:30 op Veronica

Gangster Squad spelt zich af in L.A., in de jaren'40 en laat zien hoe Paul Lieberman een speciale politie-eenheid opricht om de Oostelijke maffia buiten de deur te houden.
Bekijk de afbeelding

American Gangster (2007)

Dinsdag 10 november om 20:30 op Veronica

Frank Lucas (Denzel Washington) is de stille chauffeur van een belangrijke zwarte crimineel. Als zijn baas plotseling sterft, maakt Frank hier slim gebruik van en bouwt met veel succes zijn eigen imperium op.Richie Roberts ( Russell Crowe) is een agent en een outsider. Hij weet dat de drugswereld nu gedomineerd wordt door een zwarte man die vanuit het niets is gekomen. Lucas en Roberts houden zich beiden aan een strenge ethische code die hen onderscheidt van hun collega's - eenzame mannen aan tegenovergestelde kanten van de wet. Een confrontatie kan niet uitblijven...
Bekijk de afbeelding

Dirty Harry (1971)

Woensdag 11 november om 20:30 op SBS9
Regie: Don Siegel

San Fransisco wordt geconfronteerd met een moordenaar die zijn slachtoffers vanaf de daken van de stad vermoord. De burgermeester maakt het zijn prioriteit deze moordenaar uit te schakelen en zet agent Harry Callahan op de zaak.
Bekijk de afbeelding

Schindler's List (1993)

Donderdag 12 november om 20:30 op NET5

De op het oog ijdele en gierige Duitse zakenman Oskar Schindler besluit tijdens het Nazi-regime zijn fabriek te gaan gebruiken als vluchtplaats voor Joden. Hij wist op deze manier zo'n 1100 Joden van de gaskamers van Auschwitz te redden.
Bekijk de afbeelding

A Beautiful Mind (2001)

Vrijdag 13 november om 20:30 op RTL8
Regie: Ron Howard

Het wiskundige genie John Forbes Nash Jr lijkt aan de drempel te staan van een briljante carrière. Hij belandt echter in een pijnlijke periode wanneer hij met zichzelf geconfronteerd wordt, en als hij na vele jaren uiteindelijk zijn schizofrenie overwint, ontvangt hij alsnog de Nobelprijs voor zijn werk.


NieuwsFilm

meest populair