Setfoto's 'Doctor Strange' onthullen Chiwetel Ejiofors superschurk Baron Mordo

Setfoto's 'Doctor Strange' onthullen Chiwetel Ejiofors superschurk Baron Mordo

En een mogelijk plot + meer van Benedict Cumberbatchs Dr. Stephen Strange.

Een paar dagen terug zagen we een eerste blik Benedict Cumberbatchs Doctor Strange. Ondertussen wemelt het van de kiekjes van het titelpersonage, maar ook van zijn vijand Baron Mordo, gespeeld door Chiwetel Ejiofor. Hieronder een aantal van de foto's en zelfs een video vanaf de set.

We starten echter met het mogelijke plot, welke opdook op Latino Review. Volgens de website zal Doctor Strange een origins-film zijn - iets dat al eens was bevestigd door Kevin Feige - die stevig vasthoudt aan het bronmateriaal. Volgens Latino Review zou de film starten met een scène in 1968 in in Kathmandu, de hoofdstad van Nepal. Daar openen een aantal gebruikers van donkere magie een portaal naar een andere dimensie. Hun leider zou het personage Kaecilius zijn. Na een eerste contact wordt er in de film overgeschakeld naar het huidige New York City en krijgen we de arrogante chirurg Dr. Stephen Strange te zien.

Vervolgens zou Strange zijn handen verwonden tijdens een auto-ongeluk, veroorzaakt doordat hij aan het bellen is. Enkele operaties van Dr. Nicodemus West (Michael Stuhlbarg) blijken niet voldoende en dit leidt Strange naar magie en subatomaire deeltjes. Uiteindelijk ontmoet hij de Ancient One (Tilda Swinton).

Dit laatste zou op dit moment gefilmd worden in Nepal. En van die opnames verschijnen op dit moment de setfoto's en -video's online, waarvan je hieronder er een aantal treft. Scott Derricksons Doctor Strange verschijnt over circa een jaar in de Nederlandse (3D) bioscoop.













NieuwsFilm

meest populair