Robert De Niro haalt op podium uit naar Stewart Butterfield

Robert De Niro haalt op podium uit naar Stewart Butterfield

De medeoprichter van Flickr zei voorheen iets wat de acteur niet waardeerde.

Op 72-jarige leeftijd kan het Robert De Niro niet veel meer schelen. Als iemand iets tegen de acteur zegt dat hem niet bevalt, dan laat hij dat weten ook. Afgelopen woensdag was De Niro in New York City om de WSJ Magazine Innovator Awards bij te wonen en Angelina Jolie een prijs te overhandigen. Brad Pitt en Jared Leto waren ook aanwezig, evenals de medeoprichter van website Flickr, Stewart Butterfield.

De 41-jarige man ontving van Leto een onderscheiding die hijzelf de "nerd award" betitelde. Daaropvolgend liet hij het publiek weten ver van huis te zijn en niet gewend omsingeld te zijn door "supermodellen en filmsterren." Iemand waar Butterfield zijn aandacht op richtte was De Niro. Hij wees naar hem en meldde: "Op het vliegtuig heb ik 'The Godfather II' gezien. Ik vond het wel leuk toen je Don Fanucci ombracht."

De jongere 'Vito Corleone' vond dat niet zo aangenaam om te horen. Toevallig betrad hij daarna het podium om de Unbroken-regisseuse haar prijs ter hand te stellen, en sprak de bezoekers vooraf toe: "Wie de laatste woordvoerder was... Ik vond dat je een beetje neerbuigend deed tegenover acteurs... bekendheden. Daar wilde ik even publiekelijk een nota van maken. En het kan me geen fuck schelen wie je bent."

Momenteel is het onbekend of men daar om kon lachen, Butterfield wel in ieder geval. Hij plaatst de onderstaande foto op Twitter en leek De Niro's onbeduidende uitbarsting wel te appreciëren. "Ik ben letterlijk zojuist door Robert De Niro uitgejoeld."




NieuwsFilm

meest populair