De salarissen van de Avengers in 'Age Of Ultron'

De salarissen van de Avengers in 'Age Of Ultron'

Welke Avenger verdiende na Robert Downey Jr. heeft meest aan de superheldenfilm?

Het is ondertussen bekend dat Robert Downey Jr. veruit het beste betaald wordt voor zijn aandeel in het Marvel Cinematic Universe. De acteur was met Iron Man (2008) de eerste Avenger die een film kreeg en sindsdien was hij in nog vier films te zien. Zijn laatste optreden had Downey Jr in het verleden jaar verschenen Avengers: Age of Ultron. Nu is van de zes belangrijkste Avengers bekend wat zij financieel overhielden aan de tweede Avengers-film.

Cinema Blend heeft inzage gekregen in de salarissen dat de zes belangrijkste Avengers voor Age of Ultron. Check het overzicht hieronder:

Robert Downey Jr. - $40 miljoen
Scarlett Johansson - $20 miljoen
Chris Evans - $6,9 miljoen
Jeremy Renner - $6,1 miljoen
Chris Hemsworth - $5,4 miljoen
Mark Ruffalo - $2,8 miljoen

Met $40 miljoen mag Downey Jr. zich de duurst betaalde Avenger noemen. Scarlett Johansson (Black Widow) mag ook niet klagen met maar liefst $20 miljoen. Ze krijgt fors meer dan twee andere personages die nog niet te zien zijn geweest in eigen films: Jeremy Renner (Hawkeye) moet het doen met een overigens prima $6,1 miljoen en Mark Ruffalo (Hulk) komt niet verder dan een schamele $2,8 miljoen.

De twee overige Avengers, die wél eigen films hebben, krijgen ook fors minder betaald dan Downey Jr. en Johansson. Chris Evans (Captain America) sleepte bijna $7 miloen in de wacht en Chris Hemsworth (Thor) blijft achter met bijna $5,5 miljoen. Van het productiebudget van zo'n $250 miljoen ging dus al ruim $80 miljoen naar bovenstaande zes grote namen.



NieuwsFilm

meest populair