Daniel Craig waarschijnlijk gewoon terug als James Bond

De acteur overweegt het en de producenten zijn ervan overtuigd.

De afgelopen maanden waren er veel geruchten over de rol van James Bond. Niet alleen is uitgebreid besproken welke acteurs het stokje van Daniel Craig zouden kunnen overnemen, maar ook was Craig zelf nogal onduidelijk over wat hij met de rol wilde. Hij vertelde bijvoorbeeld liever zijn polsen door te snijden dan nog eens de rol te spelen.

De Mirror meldt nu echter dat de producenten hem over willen halen voor nog een film. ”We denken dat we hem hebben, maar er is nog geen contract,” vertelde Michael G. Wilson, producent van de franchise. Ook Barabara Broccoli was ervan overtuigd. ”Misschien ben ik in de ontkenning, maar ik wil nog niet denken over een andere Bond.”

Maar ook Craig lijkt het te overwegen, blijkens een stuk van The Hollywood Reporter. Daarin werden de woorden van Craig ter sprake gebracht. ”Stel je voor dat je tweehonderd meter voor het einde van een marathon bent en iemand naar je toe komt en vraagt, ‘Ga je er nog een lopen?’ Dan zijn er maar twee woorden die je kunt gebruiken.”

”Ik heb het echt geweldig gehad tijdens het maken van de film,” voegde Craig daar nog aan toe. ”Maar het antwoord is heel eenvoudig: ik wil er niet over nadenken. Misschien maak ik er nog een, maar ik weet het nog niet.” Opmerkelijk is overigens wel dat Craig zelf nog gemeld had nog een film in zijn contract te hebben staan.

Spectre draait op dit moment in de bioscoop. Hebben jullie hem al gezien?



NieuwsFilm

meest populair