Algemeen

Daniel Craig waarschijnlijk gewoon terug als James Bond

De acteur overweegt het en de producenten zijn ervan overtuigd.

door Jim Pedd om 12:18 in Algemeen
De afgelopen maanden waren er veel geruchten over de rol van James Bond. Niet alleen is uitgebreid besproken welke acteurs het stokje van Daniel Craig zouden kunnen overnemen, maar ook was Craig zelf nogal onduidelijk over wat hij met de rol wilde. Hij vertelde bijvoorbeeld liever zijn polsen door te snijden dan nog eens de rol te spelen.

De Mirror meldt nu echter dat de producenten hem over willen halen voor nog een film. ”We denken dat we hem hebben, maar er is nog geen contract,” vertelde Michael G. Wilson, producent van de franchise. Ook Barabara Broccoli was ervan overtuigd. ”Misschien ben ik in de ontkenning, maar ik wil nog niet denken over een andere Bond.”

Maar ook Craig lijkt het te overwegen, blijkens een stuk van The Hollywood Reporter. Daarin werden de woorden van Craig ter sprake gebracht. ”Stel je voor dat je tweehonderd meter voor het einde van een marathon bent en iemand naar je toe komt en vraagt, ‘Ga je er nog een lopen?’ Dan zijn er maar twee woorden die je kunt gebruiken.”

”Ik heb het echt geweldig gehad tijdens het maken van de film,” voegde Craig daar nog aan toe. ”Maar het antwoord is heel eenvoudig: ik wil er niet over nadenken. Misschien maak ik er nog een, maar ik weet het nog niet.” Opmerkelijk is overigens wel dat Craig zelf nog gemeld had nog een film in zijn contract te hebben staan.

Spectre draait op dit moment in de bioscoop. Hebben jullie hem al gezien?

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrischzz

Avatar

Ik zou het zonde vinden als Craig er nu mee zou stoppen.LET OP!!!! SPOILERS!!!!

Eindelijk is er mbt James' verleden het een en ander afgesloten.. Ook de verlopen van Vesper, Mr. White enzo zijn afgerond en is er eindelijk een nieuwe echte slechterik, die hopelijk ook de komende film(s) mee gaat.. Tevens hebben M, Q, Moneypenny en Tanner een vaste plaats gekregen als team achter Bond.

Ik zou het zonde vinden als dan opeens de volgende film er een andere Bond zou zijn.. Tuurlijk wil ik niet dat de volgende film een hapklare simpele spionnen film gaat worden.. Maar het is fijn dat er nu na 4 films een mooie basis is.. Laat hem alsjeblieft de volgende ook doen.. En als ze dan van Bond veranderen, laat daar dan een goed verhaal achterzitten.. en niet opeens een acteurswisseling.

Jim

Avatar

@Chrischzz, ik heb het even tussen spoiler-tags gezet. Daar zijn ze voor Smiley face

Roeltje

Avatar

Oftewel: Hij wil er niet over nadenken. Dus wanneer krijgen we een nieuwe Bond? Mogen we daar 5 jaar op wachten?

JamesBond

Avatar

Ik ga donderdag 'Spectre' zien, ik ben erg benieuwd Smiley face

PRIME

Avatar

Grappig toch altijd dat deze berichten komen nadat bekend is hoe goed een film het doet in de eerste dagen. Nu al 300 mil dus ik denk dat Daniel zichzelf nog relevant genoeg vind.

Glennekeeeee

Avatar

Zoals ik in mijn recensie gisteren al aanhaalde zou ik het op zich niet erg vinden moest Craig nu stoppen door het verhaal van spectre. Als hij er nu maar 1 gaat maken, en meer zal hij er écht niet meer maken, dan hoop ik écht niet dat het een losstaand verhaal zal worden want dat zou een afbreuk zijn aan de uiteindelijke cohesie van de vorige 4 films. Dus een 5e die de plotgaten of onduidelijkheden verduidelijken van Spectre (kan hier niet over uitweiden wegens spoilers) gekoppeld aan een persoonlijk verhaal dood van Madeleine bvb door Blofeld waardoor ze nu écht tegenover elkaar kunnen staan en werelddominantie niet meer in het spel zit zou nog mogen om het écht schitterend af te ronden, anders liever niet daarvoor vind ik het einde van spectre een te mooie afronding, ondanks de onduidelijkheden die overblijven van Blofelds aandeel in de vorige films

therealalexander

Avatar

Ugh, altijd deze berichten, na elke film, al 20 jaar, eindeloos gaat het door.... ik ben het zo beu. (overigens geen kritiek op FT.nl, meer klaagzang over de wereld :P)

Craig is net klaar met filmen, is nog bezig met promotie-tour, die wil eerst ff rust voor hij een besluit neemt. Na vorige films ook trouwens. Brosnan deed precies hetzelfde.

Bovendien hangt het vaak niet eens van de acteur af. Box-office speelt mee maar zegt ook niet alles. Brosnan werd vervangen omdat 11-september tijdens de opnames gebeurde en de producers vonden dat de wereld te erg was veranderd. Brosnan moest ruimen voor een andere Bond meer van deze tijd.

De enige reden van deze berichten is dat Bond nu hot is nadat de film is uitgekomen. Iederen wil een interview, en er valt alleen maar over de film te praten.... maarja magazines/kranten/shows/sites willen allemaal een scoup, dus dan maar onzin spuien over of hij blijft of niet.

Als je een "genre" nieuwsberichten hebt, dat zo voorspelbaar, en zo herhalend is....dan is het meestal geen nieuws, maar verkoopt het gewoon goed. Denk aan blijft de acteur nadat de film uit is, of wie zingt de bondsong als de titel net bekend is. Like clockwork komen de "nieuwsberichten".
Net zoals nieuwsberichten over dat games gevaarlijk zijn, heel toevallig komen die altijd vlak voor de zomervakantie en voor de kerst. Want het is geen nieuws, en ook vaak niet waar, maar verkoopt gewoon goed in die periode.

Zie het zo: als Craig in alle berichten had gezegd ja ik kom terug want m'n contract zegt dat ook....dan kan het alsnog gebeuren dat de producers over een jaar uit het niets een ander naar voren schuiven en Craig in de steek laten.

NieuwsFilm

meest populair