Harrison Ford over Han Solo en terugkeer als Indiana Jones

Harrison Ford over Han Solo en terugkeer als Indiana Jones

En en nieuwe Tv-spot voor & meer dan 20 nieuwe foto's uit & een strakke onofficiële poster van Star Wars: The Force Awakens.

Gisteren plaatsten we al de vier gave The Force Awakens-covers van het magazine Entertainment Weekly. In het blad staat ook een artikel met acteur Harrison Ford, die in de Star Wars-film terugkeert als Han Solo. Over dit heugelijke feit sprak hij met EW, maar ook over zijn wens terug te keren als Indiana Jones. Maar als eerste een nieuwe tv-spot van Star Wars 7!


Over de "nieuwe" Han Solo zegt Ford dat hij niet veel zal verschillen van de Han Solo van 30 jaar terug: "Zijn ontwikkeling is gelijk aan het personage. Er zijn emotionele elementen die hebben gezorgd voor zijn groei als persoon. We hebben veel gekeken naar zijn falen in de basis gewoontes. Zoals verantwoording nemen voor zijn eigen gedrag. Er zit nog steeds iets schurkachtigs in hem. Sommige dingen veranderen niet."

Ook laat hij weten dat hij waarschijnlijk geen (groot) aandeel zal hebben in de Han Solo spin-off waar op dit moment aan wordt gewerkt door schrijvers Lawrence en Jon Kasdan en regisseurs Chris Miller en Phil Lord. "Ik denk dat ze waarschijnlijk praten over een jonge Han Solo," aldus Ford.

En hoe enthousiast is Ford om voor een vierde keer terug te keren als Indiana Jones? "Oh, ja. Ja, ik zou het geweldig vinden om een volgende Indiana jongens te doen. Een personage dat een geschiedenis heeft en in potentie is het een geweldige ervaring voor het publiek. En Steven Spielberg als regisseur, wat is daar niet leuk aan?"

Entertainment Weekly mocht ook een hele reeks nieuwe foto's onthullen uit Star Wars: The Force Awakens, vanaf 16 december in de bioscoop.























En als laatste een onofficiële poster van The Force Awakens, die op het web zeer goed ontvangen wordt. Het affiche is gemaakt door Adam Relf en TheForce.net meldt dat de poster onder ogen is gekomen van Walt Disney. De studio zou de poster niet willen gebruiken, vermoedelijk door de aanwezigheid van Mark Hamills Luke Skywalker. Dit personage wordt grotendeels gemeden in de promotionele activiteiten rond de veelbesproken sci-fi film.



NieuwsFilm

meest populair