Trailer 'My Big Fat Greek Wedding 2'

Trailer 'My Big Fat Greek Wedding 2'

Na 14 jaar keert de komediehit terug voor.. een nog grotere en vettere Griekse bruiloft!

In 2002 was de komedie My Big Fat Greek Wedding een gigantische hit. Met een productiebudget van $5 miljoen werd er maar liefst $368,7 miljoen opgehaald aan de wereldwijde box office. In 2014 werd bekend dat er een vervolg zou komen en nu kun je kijken naar de eerste trailer.

In My Big Fat Greek Wedding 2 van Gold Circle Entertainment en HBO en regisseur Kirk Jones (What to Expect When You're Expecting) keren zo'n beetje alle bekende gezichten terug. De komedie volgt het stel Toula en Ian die maar weinig tijd voor elkaar hebben door drukte en hun tienerdochter. Als een familiegeheim wordt onthuld komen de bekende personages uit de eerste film weer bij elkaar voor een nieuwe Griekse bruiloft.

De cast bestaat uit namen als Nia Vardalos, John Corbett, Lainie Kazan, Michael Constantine, Andrea Martin, Ian Gomez, Alex Wolff, Elena Kampouris, John Stamos, Rita Wilson en Joey Fatone. De film negeert de gebeurtenissen in de gecancelde serie My Big Fat Greek Life uit 2003. Vanaf 14 april in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair