Gerucht: 'Thor: Ragnarok' introduceert grote vrouwelijke slechterik

Gerucht: 'Thor: Ragnarok' introduceert grote vrouwelijke slechterik

Hela, Queen of the Dead, of Amora the Enchantress zou gespeeld moeten gaan worden door een actrice als Cate Blanchett.

Eind 2017 beleeft Chris Hemsworths Thor zijn derde eigen avontuur. Zoals bekend krijgt bij back-up van Mark Ruffalo's Hulk en zal de film zich (voornamelijk) afspelen op verschillende planeten, waaronder Asgard. Eerder werd al gesuggereerd dat de vrouwelijke slechterik Valkyrie - en mogelijk haar Valkyrior teamleden - te zien zullen zijn en nu is er het gerucht dat er andere grote vrouwelijke villains in beeld zijn.

Volgens een reporter van de website Lainey Gossip zal in Thor: Ragnarok ook één van de volgende grote vrouwelijke slechteriken te zien zijn: Hela, Queen of the Dead, of of de tovenares Amora the Enchantress. Mocht een van deze dames te zien zijn, dan zal dit de introductie betekenen van een écht grote vrouwelijke villain uit het Marvel universum.

De website meent zelfs dat Marvel zijn oog laat vallen op a-list actrices als Cate Blanchett (The Aviator, Blue Jasmine) om de rol te vervullen in de derde Thor-film, geregisseerd door Flight of the Conchords en What We Do in the Shadows-regisseur Taika Waititi. We zullen overigens al een vrouwelijk personage te zien krijgen met Jaimie Alexanders Lady Sif. Ook Tom Hiddlestons Loki heeft weer in een aandeel. Vanaf 2 november 2017 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair