Sexy superheldenthriller 'Gambit' naar 2017

Sexy superheldenthriller 'Gambit' naar 2017

Door het wisselen met de regisseurs starten de opnames waarschijnlijk pas in het voorjaar van 2016.

Afgelopen weekend werd bekend dat Edge of Tomorrow-kopman Doug Liman zo goed als zeker de superheldenfilm Gambit voor 20th Centry Fox regisseert. Producent Simon Kinberg pusht de film door iets meer info te geven.

In zijn gesprek met Collider ging Kinberg in op de twee X-Men spin-offs die voor 2016 staan gepland. Naast Gambit verschijnt ook Tim Millers Deadpool. "Deadpool heeft uiteraard een heel andere, bijna antithetische toon dan de standaard X-Men films," aldus Kinberg. "De X-Men films zijn dramatisch en bijna opera, waar Deadpool oneerbiedig en hysterisch is, en op vele manieren een soort van vuile R-Rated komedie. En Gambit zal zijn eigen toon hebben. Het wordt meer een kraakfilm en een soort sexy thriller."

Maar of Gambit ook daadwerkelijk volgend jaar verschijnt? Kinberg: "We hebben een regisseur, al is dit nog niet helemaal rond. Maar het is iemand waar we trots op zijn. Ik hoop dat we dit snel bekend kunnen maken. Maar we [acteur/producent Channing Tatum, producent Reid Carolin, scriptschrijver Joshua Zetumer] hebben een tijd met elkaar doorgebracht en we zijn net gestart met het script. We starten hopelijk in het voorjaar met de opnames."

Bovenstaande maakt duidelijk dat de film hoogstwaarschijnlijk opschuift naar 2017. In dat jaar moeten van FOX Wolverine 3 en Fantastic Four 2 verschijnen. De laatste zal mogelijk nog officieel gecanceld worden.



NieuwsFilm

meest populair